Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Jauns aktivitātes ziņas
16 mai 2013

Ka par Sports Stadioni Kopa ar tonnas ar HD Videokameras regulejamu By Skatitaji?

 


Labi, tas patiesi ir pārsteidzošs cik daudz cilvēkiem ietvaros savu sports, kā arī ja ir jebkuru sports fans jūs zināt Tieši to es esmu runājam. individuāls saņemt maz lazanja arī gaišais alus, jautājiet jūsu draugi augstāk, esam fast bbq un slēdzi liels displeju tonēti panel Ekrāns in HD. Nav ļoti dzīves lieliski? pārliecināti tas tiešām ir, bet nebūt tāpat kā jūs ir tur, tev gadās būt vienkārši baudot par to visus pildīt par Televīzijas. Pat tā, reizēm tā demonstrē daudz labāk foto, un lietas, jums nebūtu ir faktiski spētu noteikt, ja esat bijis labi Tagad tur in persona. Mēs visi zinām, tas noteikti pareiza, bet iespējams, varētu mēs uzskatām to 1 posms turpmāk ?


Ko darīt, ja ir bijušas neskaitāmi hd video kameras konfrontējot īpaši nozare visos laikos? Iedomājieties, ja īpaši auditorijas jūsu mājās bija liels pieteikums pašas Apple iPad vai varbūt apple iphone kas tiem dod iespēju sinhronizācija plānu ko viņi novērotā ziņās, vai varbūt skaidras papildu tvertnes paredzēts apskatei par TV SET? Gluži vienkārši, tās var vēlmi viens no daudziem kameras par seju par pretējās treneri skatīties, viņa vai viņas kustība katru reizi savu grupa iegriezumu jebkuru izkraušanas. Tās var Tāpat vajadzību starp digitālās kameras regulāri veltīta kopēja spēlētājs kur viņš vai viņa bija pa jomā tas varētu regulāri monitors viņš.Ezért vagyok rajongója futbols .


Ja jums ir lieli displeju TV kā arī kā parādītu jūsu mājās tur var būt labu summu platība par papildu apskati tara kas var būt parādīts mierīgi. Droši vien nebūtu kas dos apskati darbības tā daudz intriģējošs? Bez šaubām tas būtu, kopā ar tas var būt viens Vieta Jūsu Nacionālā Futbola Līga, koledžas vai universitātes soccer, vai galvenā TV sistēmas palielināt to peļņa. Tā varētu tāpat palīdzētu ilgtermiņā attiecībā uz Meklētājprogrammas TV, Apple kompānija TV, vai pat kādu no citi līdzīgi gaidāmo tirgus jaunpienācēji šajā kosmosa.


Kā arī iemesls, kāpēc apstāties pie simts digitālās kameras , jūs varētu būt 400 digitālās kameras, kopā ar kamēr īpašs daļa cilvēku vēlējās baudīt īpašs spēlētājs tas varētu paredzēt kas būs izmantojot procentuālā un arī skaits indivīdu apsverot monitorings kas spēlētājs, treneris, karsējmeitene, vai varbūt tiesnesis. Vairākas noteikti teikt ka kā piemēru iekšpusē Ņujorka Jūs varat atrast pārāk daudz kameras par katrs un katrs avenue kā arī kā nav jēga ar privateness. Pareizi, ja esat piedaloties virs sportā apgabals jābūt absolūti nē cerība saistīts ar personisko privātumu jebkurā laikā jūs atradīsiet 45 000 + fans baudot, kā arī neskaitāmus Daudzas atpūtas iekšpusē viņu viesistaba skatoties tv.


Can kaut ko līdzīgu šis konkrētais Spēj? Pozitīva tā varētu, arī tā var arī saglabāt savu spēlētāji daudz sirsnīgs novēršot fouls saprotot, ka ikviens baudot visu laiku. Patiešām Es tiešām ceru, iespējams pārliecinieties, ka jūs domāt par visi no šī kopā ar tic uz to.

Publicité
Publicité
Commentaires
Jauns aktivitātes ziņas
Publicité
Archives
Publicité