Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Jauns aktivitātes ziņas
23 mai 2013

Vadosie 3 Uzdevumi noklut Faster Paredzrts Futbols

 


Kā Jūs apgūt ātrāk paredzēts Basketbols? Vai tas varētu būt par skriešanas pa tūtas vai pat ar kādu smieklīgi izpletni?


NĒ! Raising basketball velocity kopā ar saņemšana ātrāk attiecībā uz basketball ir aptuveni spēks un flexibleness. Tas ir par pareiza basketbola treniņu sortimenta. īpaši jaudīgākas jums būs, īpaši ātrāk tev gadās būt. Taču, ja esat spēcīga kā arī sabiedrība, zem bieza galu galā ir ātrāk.


Mēs nedrīkstam galu galā ir ātrāks ietvaros futbols lauks, un, tomēr par šo futbolā pārbaudes dienas un naktis (sports pārbaudes ir ļoti bezjēdzīgu, vēl kas ir paredzēts viens vairāk post).


Protams, visvairāk populārākais un runāja par laboratorijas testi varētu būt 40-yd dash.


Mēs esam vērojams vairāku instruktori un cilvēki tērēt daudz ar savu sports jauda arī ātruma mācību plāni pret 40, ka jūs domāt, ka bija tīrā darbība! Ja ", ko veiktu ya Tabula? Collu tiek # 1 problēmu nekad, "Kas ir savu 45 " būs uzskatīt noslēgšanas 2.


Vairums savu mācīšanu Jūsu 45 (kopā ar visi testi) vajadzētu būt būvēti uz Savu basketbola pretestība apmācība treniņiem, indivīds montēt jauda uzbūvēt ātrums. Tavs treniņu kārtība jābūt prātā putu tādējādi jūs arī. Tomēr, kas nav kādi šis raksts ir viss par. Skatīt, es esmu iegūta jebkuru pauze outs par e-pasta laikā pēdējā Pāris nedēļas piespēles no vīrieši kas būs crappin to īpaši bikses tikai tāpēc, ka to pārbaudes faktiski nāk klajā fastly, plus tie ir panika.


Šādas maz football temps mācību Idejas ir parasti par īpaši Oh-Crap-My-Test-ir-in -a-Week kinda Pūlis. Tāpēc kā sport .Tie ir par dienu noved līdz kā arī uz dienā no pārbaudītu. Izmantojiet tos vērošana Savu 40 laika samazināsies pa. vairākām jums ir nepieciešams, lai. 4 sek. Atcerēties, manāma atšķirība piemēram, ka parasti aizņem jebkurš montieris IN drukns zemi ar 5 s in 4 sekunžu apliecināja teritorija.


Augšu 3 Futbols Pace Treniņi ir Faster par Basketbols:


Samazināta Box Nulle Izcili Dienu


Jums sastapties metodēs dinamiski pagarināt Savu modes saliecēja, tas ir Galvenais saņemt ātrāks paredzēts basketbola. Iespēja parasti lieliska ideja paveikt stacionārs paplašinot (kārtošanas kur tieši turat jebkuru paplašināt attiecībā uz 20 jums ir nepieciešams, lai pusi stundas nieka sekundes) līdz pārbaudes vai varbūt liels celšanas. Taču, savu body protams, ir liels atbrīvojums. Ierobežota hip saliecēja jau tekstā "pārtraukumiem" par viņu ātruma nogalināšanu prasmēm.


Jums ir iespēja patiesi palielinātu savu varbūtības par 45 līdz vienkārši veikšanai Ļoti zema Konteineru Lift Laba dienas par dienas noved līdz tests. Tie var būt pabeigts līdz uz katru un katrs programma un tests laiks kā daļu no jūsu iesildīšanās .


Izveidot zema konteineru tupēt, apsēžoties kas tika konstatēts, un pēc tam reizes uz priekšu attiecībā uz 6 atkārtojumi. Kad darīts, stand kā arī kā re-plaukts Aktuāli bāru.


Jums nav pārvietot lieli! Tikai izmantot pietiekami ķermeņa svara to panāktu jebkuru paplašināties īpaši vēsu saliecēja kā arī jūsu pabeigta cool apgabals. Shoot 3 modeļiem ar 6.


Kettlebell Šūpoles


Pre-aktivizēšana, vai pat potencēšanos paņēmieni jo viņi klasificēt kā, būs veids warm-up tā, ka jūsu smadzenes (Centrālā Nervi) saprot tas ir iespējams laiks pārvietot maz nozīmīgu pārpalikums svars vai varbūt iegūt notiek viegli. Tā basketbola dalībnieki, varoņdarbi gandrīz visas izgājušas cauri daži mazas veida potencēšanos apmācība. Ja esat faktiski veic augstas-ceļgaliem, butt-sitieni, izlaiž, vai varbūt reaktīvie dzinēji, pēc tam indivīds ir nesen atbrīvots spētu pirms aktivizēšanas. daļa domāt par iepriekš aktivizācijas kustības nodarbināti tikai ietvaros football apmācība treniņiem, tomēr, tie galvenā lai augošā pārbaudes dienu laika funkcionalitāti pārāk.


Faktiskais Kettlebell šūpoles ir brīnišķīgs iepriekš aktivizācijas pāreju par ņemot ilgums prom no savu četrdesmit piecu. Tas viens vislabāk attiecībā uz ja esat testēšana pie pašu koledžā, kamēr jums nav domas kartingi smags kettlebell ar jums. Tās arī lieliski pamata aktivizācija aktivitātes, palīdzētu jums izmantot tieši pirms savu Tabula pārbaude, taisni, vai pat taksometru.


Ja kāpumus un kritumus parasti pabeigta efektīvi šie cilvēki noskaidrot milzīgs gaistošs atbilde. Jūs varētu vēlēties cilvēka smadzenes šaušana par tikai par visu cilindriem iegūtu kas būs nopelt Kettlebell virzās kopā ar piemērots spēks.


Get jebkuru K-bell ar abiem rokām, reizes faktiski locītavas, šūpoles faktisko zvans no apakšējās ekstremitātes. Kad justies jebkuru izstiepties iekšpusē jūsu hamstrings, uzņemties īpaši zvans uz priekšu atkal izmantojot pārliecinošu jauda caur jūsu hamstrings, body, glutes, atpakaļ, un arī ab muskuļi. Tas ir liels pre-spēle kustības, nejauši.


Par pirms testa prasībām, izvēlas vairākām komplekti attiecībā uz maz un pārliecinieties parasti eksplodējošais īpaši ķermeņa svara augšupejošas.


Ievietots izpaužas


Tie ir lieliski viegli darīt un jūs veiktu tiem jebkurā vietā lai viņi tiek izsmalcinātu par tests diena. Tā kā daudzi no jūs zināt, Box Squats no šķirnēm tiek favorīts kustība saistīts ar pienācīgas Futbols Enerģija un Speed Apmācība speciālists. Well, šodien mēs gatavojamies iegūt visu šo jauns -atrasts Box Tupus enerģija kā arī kā pagriezt labi laika kušanas 40 tehnika.


Viss, kas jums nepieciešams, var būt skaitītājs, konteineru vai dīvāns. Relax kā tad, ja jūs visdrīzāk ietvaros pacēlājs tomēr uzturētu ka izvietošana. Pašlaik, ar out Paceltais uz priekšu vai pat šūpošanas , hop līdz ir iespējams no kurā sēžot izvietošana. Vai tā atkal attiecībā uz dažas vienības iesaistot trīs vai vairāk kā arī secinājums no warm-up.


Es nevaru spriedzi pietiek ka jums aren 't rock vai liesa tālāku (šis konkrētais ražo ārkārtīgi bīstams slikta prakse ja jūs box Lift). Jūs vēlaties konkrētie CNS ir psyched, tā atpūsties tad uzspridzināt augšupejošas.


Do šāda veida trīs vai vairāk aktivitātes un i garantija jūs darbojas vislabāko 40 no jūsu no okupācija un iegūtu ātrāk par football apgabals.

Publicité
Publicité
Commentaires
Jauns aktivitātes ziņas
Publicité
Archives
Publicité